Tapahtumat


Retki Hämeenlinnan taidemuseoon

Sunnuntaina 8. lokakuuta teemme retken Hämeenlinnan taidemuseoon, jossa on esillä Vexi Salmen mittava taidekokoelma: maalauksia, piirustuksia, grafiikkaa, valokuvataidetta ja veistoksia, 160 teosta 52 taiteilijalta.  Viihdetaiteilija oli myös intohimoinen ja arvostettu taidekeräilijä.

Retkipaketin ohjelma ohessa, myös tulostettavana versiona. Ilmoittaudu  ihts.jasen@gmail.com 15.9. mennessä. Eräpäivä myös 15.9.


Pikapiirroksia Vuotalolla

Osallistuimme Vuotalon Helsinki-päivän ohjelmaan 12.6.2023 työpajalla Pikapiirroksia pihlajien alla. Vuotalon alapihalla  piirrettiin kaikkea sitä mikä ympärillä näkyi  nopealla croquis-tekniikalla. Tarvittiin vain lehtiö ja joku mieluisa piirrin, ja sitten piirtämään. Sää suosi, noin 26 osallistujaa saapui paikalle.

Kuva: Tua Mylius


Perinteiset siivoustalkoot Montussa talkoiltiin tiistaina 16.5.2023. Siivottavaa oli edellisvuosia vähemmän, koska varastosta luovuttiin vuodenvaihteessa. 

Kesäretki 2022: Opastettu tutustuminen Järvenpään taidemuseon näyttelyyn "Ihmisille ja kuoriaisille – Puutarhan salaisuus". Lauantaina 6.8. 2022 klo 11.